Kontakt : +45 4477 3737

Behandling af alkoholmisbrug

Alkoholbehandling – Brydehuset tilbyder ambulant behandling af alkoholmisbrug

Brydehuset tilbyder gratis alkoholbehandling af alkoholmisbrugere i hovedstadsområdet.

Brydehuset er et af Danmarks førende centre for behandling af alkoholmisbrug. Vores målsætning er at hjælpe alkoholmisbrugere ud af deres misbrug og give dem muligheden for at tage styringen i deres eget liv. Hvert år hjælper vi rigtig mange mennesker til et liv uden flasken og et bedre liv uden alkohol.

Har du eller nogen du kender har brug for at komme i alkohol behandling så ring til os på 4477 3737

Gratis alkoholbehandling

Brydehuset tilbyder dig GRATIS ambulant behandling af alkoholmisbrug. Ambulant alkoholbehandling betyder, at du bor hjemme, mens du er i behandling. Vores erfaringer med den ambulante behandling er meget positive. Det skyldes, at der bliver lavet så lidt om i dit liv som muligt mens du er i alkoholbehandling. Du bor hjemme og er tæt på din familie, du beholder dit job, venner, netværk, aktiviteter, osv. Alle disse faktorer er vigtige for, at du kommer godt igennem din alkoholbehandling. Under behandlingen vil give dig strategier for at forene din "normale" hverdag med behandlingen. Resultatet bliver et godt liv uden alkohol.

Den ambulante behandling giver dig også mulighed for at forblive anonym, så du selv kan bestemme, hvem der skal vide, at du er i alkoholbehandling. For mange af vores borgere betyder dette utrolig meget.

Hvis du, en af dine venner eller din familie har et overforbrug eller misbrug af alkohol, vil vi meget gerne høre fra dig. Ring til os på 4477 3737

Kombinationen af døgnbehandling og ambulant behandling af alkoholisme

Nogle har et meget stort alkoholforbrug og lider af alkoholisme. I de tilfælde vil der være behov for en kombination af døgnbehandling efterfulgt af ambulant alkoholbehandling. Her vil alkoholmisbrugeren blive tilbudt et ophold på en døgnbehandlingsinstitution. Opholdet varer typisk i 4-6 uger og målsætningen er at blive afgiftet og stabiliseret. Brydehuset har et bredt netværk af professionelle døgnbehandlingsinstitutioner, som hver har deres fokusområder. Derfor går vi altid i dybden med den enkelte borgers behov, så vi foretager det bedste match.

Efter opholdet i døgninstitutionen, er der opstart i ambulant behandling af alkoholmisbrug. Det er her, du reelt lærer at være i det miljø, du skal tilbage til efter behandlingen er afsluttet.

Tidligere var døgnbehandling meget udbredt, men mange studier har vist, at ambulant behandling for alkoholisme er mere effektivt, da du lærer at håndtere din livssituation og hverdag, mens du er i behandling.

Sundhedsstyrelsen har fastslået i deres rapport Alkoholbehandling – en medicinsk teknologivurdering, at ”der generelt ikke er forskel på effekten af døgn- og ambulant behandling for alkoholafhængighed”

Hvis du, en af dine venner eller din familie har et overforbrug eller misbrug af alkohol, vil vi meget gerne høre fra dig. Du er også meget velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til foreksllen mellem døgnbehandling eller ambulant behandling af alkoholmisbrug.

Ring til os på 4477 3737

Ambulant alkoholbehandling så det passer ind i din hverdag

I Brydehuset lægger vi stor vægt på at din hverdag skal fungere sammen med behandling for alkoholmisbrug. Vores grupper kører på forskellige tidspunkter i løbet af dagen, så vi kan fint passe dine forpligtelser ind i din behandling.

Der er altid plads til en mere

I Brydehuset har vi altid plads. Der er ikke ventelister og du kan starte så snart du har besluttet dig. For nogle kræver det meget mod at starte i behandling, men vores er faring viser os, at det første skridt er det sværeste. Når du har besluttet dig, bliver du indskrevet og så er du i gang. Under resten af forløbet er vi her for at hjælpe, støtte og vejlede dig.

Det er GRATIS!

Brydehuset er en offentlig behandlingsinstitution og derfor har du krav på gratis alkoholbehandling. Kommunerne betaler nemlig som en del af deres forpligtelse overfor deres borgere. Dette tilbud om gratis alkoholbehandling gælder for alle, selv om du ikke bor i Ballerup Kommune.

Det er anonymt

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at forblive anonym gennem hele processen. Vi har tavshedspligt og de er ingen, der behøver at få at vide, at du er i behandling for alkoholmisbrug.