Behandling af stofmisbrug

Tag kontrollen tilbage

Vores målsætning er at hjælpe dig til at tage kontrollen tilbage i dit liv. Hver år hjælper vi rigtig mange mennesker til et bedre liv uden stoffer. Måske kan vi også hjælpe dig.

Ambulant stofmisbrugsbehandling

Ambulant stofbehandling betyder, at du bor hjemme, mens du er i behandling. For de fleste er ambulant stofbehandling den mest effektive måde at være i behandling på, fordi der bliver lavet så lidt om i dit liv som muligt mens du er i behandling. Du bor hjemme og er tæt på familie, du beholder dit job, venner, netværk, aktiviteter, osv. Under behandlingen vil vi give dig strategier for at du bliver godt rustet til et godt liv uden stoffer efter endt behandling.

Ambulant stofmisbrugsbehandling så det passer ind i din hverdag

I Brydehuset lægger vi stor vægt på at din hverdag skal fungere sammen med behandling for stofmisbrug. Vores behandling ligger på forskellige tidspunkter i løbet af dagen, så du kan passe dine forpligtelser samtidig med at du er i behandling.

Vi har plads til dig

I Brydehuset har vi altid plads. Der er ikke ventelister og du kan starte med det samme. For nogle kræver det meget mod at starte i behandling, men vores er faring viser os, at det første skridt er det sværeste. Måske er du usikker på om du skal i behandling og så er du velkommen til en råd og vejledningssamtale. Vi er her for at hjælpe, støtte og vejlede dig.

Det er gratis!

Behandling af dit stofmisbrug er gratis for dig. Det gælder også selv om du ikke bor i Ballerup Kommune.

Det er anonymt

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at forblive anonym. Tal med os om mulighederne.

Ring på 4477 3737 eller skriv på brydehuset@balk.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen.

Kontakt os her!