Kontakt : +45 4477 3737

Behandling af stofmisbrug

Stofmisbrugsbehandling  – Brydehuset tilbyder ambulant behandling af stofmisbrug

Brydehustet er et af Danmarks førende centre for behandling af stofmisbrug. Brydehuset tilbyder gratis ambulant stofmisbrugsbehandling i hovedstadsområdet

Brydehusets målsætning er at hjælpe stofmisbrugere ud af deres misbrug og give dem muligheden for at tage styringen i deres eget liv. Hver år hjælper vi rigtig mange mennesker til et bedre liv uden stoffer.

Har du eller nogen du kender har brug for at komme i behandling for stoffer, så ring til os på 4477 3737

Ambulant stofmisbrugsbehandling

Brydehuset tilbyder dig gratis ambulant behandling af stofmisbrug. Ambulant behandling betyder, at du bor hjemme, mens du er i behandling. Vores erfaringer med den ambulante behandlingsform er meget positive. For de fleste er det den mest effektive måde at være i behandling på, fordi der bliver lavet så lidt om i dit liv som muligt mens du er i behandling. Dvs. du bor hjemme og er tæt på familie, du beholder dit job, venner, netværk, aktiviteter, osv. Under behandlingen vil vi give dig strategier for at værne om disse meget vigtige faktorer i dit liv, som er med til at ”grounde” dig og som er afgørende for at du kommer til at leve et godt liv uden stoffer efter endt behandling. .

Hvis du, en af dine venner eller din familie har et overforbrug eller misbrug af stoffer, vil vi meget gerne høre fra dig. Ring til os på 4477 3737

Kombinationen af døgnbehandling og ambulant behandling af stofmisbrug

I tilfælde af et meget stort stofmisbrug, vil der være behov for en kombination af døgnbehandling efterfulgt af ambulant behandling. I disse tilfælde vil stofmisbrugeren blive sendt på et ophold til en døgnbehandlingsinstitution, typisk i 4-6 uger for at blive afgiftet og stabiliseret. Brydehuset har et bredt netværk af professionelle døgnbehandlingsinstitutioner som har forskellige fokusområder og vi går altid i dybden med den enkelte borgers behov, så vi foretager det bedste match.

Efter opholdet i døgninstitutionen, er der opstart i ambulant behandling af stofmisbrug og det er her du reelt lærer at være i det miljø, du skal tilbage til efter behandlingen er afsluttet.

Tidligere var døgnbehandling meget udbredt, men mange studier har vist, at ambulant behandling for stofmisbrug er mere effektivt, da du lærer at håndtere din livssituation og hverdag, mens du er i behandling.

Hvis du, en af dine venner eller din familie har et overforbrug eller misbrug af alkohol, vil vi meget gerne høre fra dig. Du er også meget velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål til foreksllen mellem døgnbehandling eller ambulant behandling af alkoholmisbrug.

Ambulant stofmisbrugsbehandling så det passer ind i din hverdag

I Brydehuset lægger vi stor vægt på at din hverdag skal fungere sammen med behandling for stofmisbrug. Vores grupper kører på forskellige tidspunkter i løbet af dagen, så vi kan fint passe dine forpligtelser ind i din behandling. Er du i arbejde eller i skole, finder vi tidspunkter der passer med dine behov.

Der er altid plads til en mere

I Brydehuset har vi altid plads. Der er ikke ventelister og du kan starte, så snart du har besluttet dig. For nogle kræver det meget mod at starte i behandling, men vores er faring viser os, at det første skridt er det sværeste. Når du har besluttet dig, bliver du indskrevet og så er du i gang. Under resten af forløbet er vi her for at hjælpe, støtte og vejlede dig.

Det er GRATIS!

Brydehuset er en offentlig behandlingsinstution og derfor har du krav på gratis behandling for dit stofmisbrug. Kommunerne betaler nemlig, som en del af deres forpligtelse overfor deres borgere. Dette gratis tilbud gælder for alle, selv om du ikke bor i Ballerup Kommune.

Det er anonymt

Hvis du ønsker det, har du mulighed for at forblive anonym gennem hele processen. Vi har tavshedspligt og de er ingen, der behøver at få at vide, at du er i behandling for stofmisbrug.

Ring til os på 4477 3737