Kontakt : +45 4477 3737

Unge

Vi er klar, når du er klar

Er du mellem 15-29 år og har problemer med stofmisbrug eller alkoholmisbrug, så kan vi hjælpe dig! Helt gratis!

I Brydehuset har vi mere end 20 års erfaring med behandling for stofmisbrug eller alkoholmisbrug og derfor er du i gode hænder hos os.

Vi tager udgangspunkt i dine konkrete behov og ønsker, og kan tilbyde terapi, social rådgivning og medicinsk behandling. Vi har også en unge café hvor du frit kan komme og være med. og bare være til stede eller få en snak med en af vores rådgivere eller andre i huset.

Mange unge kommer sammen med en kammerat, som allerede kender huset, fordi de har været eller stadig er i behandling. På den måde lærer du huset at kende. De fleste af vores unge i behandling er for hasmisbrug, kokain, og feststoffer, som MDMA eller amfetamin. Ligegyldigt om det er stofmisbrug eller alkoholmisbrug er du velkommen indenfor.

Hvis du, en af dine venner eller en i din familie har et stofmisbrug eller alkoholmisbrug, vil vi meget gerne høre fra dig.

Kontakt os på 4477 3737 eller send en mail på brydehuset@balk.dk

Se også mere her på makeitstop.dk 

 

Til forældre, pårørende eller professionelle

I vores ungebehandling bruger vi U18 modellen fra Arhus Kommune og Center for Rusmiddelforskning, fordi den har vist rigtig gode behandlingsresultater.

Modellen fokuserer på den unge og vi møder altid den unge i øjenhøjde og med nysgerrighed. U-18 bygger på dialog og mulig forældreinddragelse. 

U18 modellen inkluderer:

• Rådgivning til dig og dine forældre – både indledende og evt. anonym rådgivning samt udvidet rådgivning
• Udredning af den unges behandlingsbehov med særligt fokus på rusmiddelbrug samt helhedsorientering
• Behandlingsforløb i form af individuelle forløb og temabaserede gruppeforløb
• Behandling under behandlingsgarantien
• Forældrekurser

Se også modellen her

Hvis du, en af dine venner eller en i din familie har et stofmisbrug eller alkoholmisbrug, vil vi meget gerne høre fra dig.

Kontakt os på 4477 3737 eller send en mail på brydehuset@balk.dk