Tilbud til pårørende

Når et menneske kæmper med stof, alkohol eller gennemgribende sociale eller psykiske udfordringer, rammer det ikke kun den enkelte.

Som pårørende kan du have brug for hjælp, inspiration eller andre at tale med, uanset om du er forælder, partner, ven eller (voksent) barn. 

Pårørendesamtale

Har du brug for at vende din situation på tomandshånd, er der mulighed for at bestille en pårørendesamtale. 

Ring 4477 3737 og book en samtale eller skriv en mail på brydehuset@balk.dk.

En pårørendesamtale kan bl.a. give dig styr på tankerne, idéer til nye handlinger eller mulighed for at vende dilemmaer eller usikkerheder, der knytter sig til din næres forløb eller din egen rolle. Samtalen er gratis. 

Fortæl os gerne, når du booker samtalen, om du ringer vedrørende en nær, der har problemer med rusmidler, eller en nær, der er indskrevet i socialpsykiatrien. Eller begge dele. Så kan vi give dig den bedste sparring.

Børn og unge under 18 år

Hvis du er under 18 år eller kender et barn, der har brug for at snakke med nogen, så opfordrer vi til at tage kontakt til Headspace i Ballerup eller TUBA.

Er barnets far eller mor indskrevet i psykiatrien, kan barnet også deltage på børnekurser gennem Psykiatrisk Center Ballerup.

Du er velkommen til at kontakte os, så hjælper vi gerne med at finde et relevant tilbud, eller vi kan hjælpe med en snak om, hvordan du kan være med til at passe på barnet.

Hvem kan bruge Brydehusets pårørendetilbud?

Vores tilbud til dig, der har en nær i behandling i Brydehuset, enten som modtager af et forløb i rusmiddelbehandling eller socialpsykiatrien (§ 85 eller § 82).

Er du pårørende til en, der har problemer med rusmidler men ikke er i behandling, er du også velkommen til at gøre brug af vores tilbud, så længe du eller din nære bor i Ballerup eller omkringliggende kommuner i Storkøbenhavn (undtagen København).

Håndbog

Læs mere om vores pårørendetilbud i vores pårørendehåndbog her