Kontakt : +45 4477 3737

Støberiet

Støberiet er et aktivitets– og værested, hvor du kan lave aktiviteter i trygge omgivelser sammen med ligesindede. Du kan bruge cafélokalerne og deltage i motionstilbud, som Støberiet laver i samarbejde med IF-Aktivisterne. Derudover arrangerer Støberiet andre aktiviteter, fx udflugter, og du kan også koble af og lave kreative projekter i det kreative værksted (Krea).

Støberiets åbningstider

Mandag kl. 10.30-15.30 og 16.00-20 (ungegruppe i Brydehuset)

Tirsdag kl. 14.00-19.30

Onsdag kl. 9.30-15.30

Fredag kl. 9.30-14.00

Udover det sociale samvær, så træner vi vores sociale færdigheder. Du kan deltage i lige præcis de arrangementer, som du har lyst til. ​

Hvad sker der i Støberiet?

Vi opdaterer løbende hjemmesiden med relevante nyheder og historier. Socialpsykiatrien har også et blad, ​Støberen, der udkommer fire gange om året og brugerne har deres egen hjemmeside, www.stoberen.dk, hvor du kan følge med i, hvad der sker.

Har du gode idéer?

Hvis du synes, der mangler en gruppe eller har andre gode forslag til aktiviteter i Støberiet, så kan du tale med de ansatte om dine idéer eller tage dem op på det månedlige fællesmøde. ​ ​

Vil du vide mere? ​

Hvis du vil vide mere om Støberiet eller gerne vil have en samtale med en medarbejder for at finde ud af, om Støberiet er noget for dig, så kan du ringe på 4477 2193.