Kontakt : +45 4477 3737

Hvad kan jeg gøre?

concerned_manEr der gået for meget hash, alkohol, MDMA eller andre rusmidler i hverdagen? Savner du din søn, datter, kæreste, ven eller mor/far som de var før rusmidlerne fik taget i dem? Er du usikker på hvilken verden de bevæger sig i med stoffer og rusmidler? 

Det er ikke let at være pårørende til en stofmisbruger. Mange spørgsmål kører gennem tankerne hele tiden.

Ofte spørger man sig selv om man skal sige noget eller lade være. Skubber jeg misbrugeren væk ved at sige noget eller er det uansvarligt at lade være? Udsætter de sig for farer og kan deres forbrug være permanent skadeligt? Har personen helt ændret sig og føler du dig magtesløs i situationen? Over ikke at kunne gøre noget? Er mine bekymringer berettiget eller har jeg ikke noget at frygte?

Bekymringer er en meget naturlig del af at være pårørende og det kan virke helt uoverskueligt, hvordan man skal håndtere situationen. 

Trænger du til en at dele dine bekymringer med eller bare et godt råd? Vi er her for at hjælpe og rådgive, og har gennem mange år hørt det meste. Hver dag snakker vi med pårørende som står i samme situation som dig. Vi har samlet en masse erfaring på området og du kan bruge os til at få en professionel vinkel på problematikken eller bare en der genkender dine udfordringer. Samtidig kan vi give dig information, vejledning og hjælp, hvis det er nødvendigt.

Ring til os på 44 77 37 37 eller send en mail på brydehuset@balk.dk