Professionel

Vision

Vores vision er at være Danmarks mest anerkendte samskaber af sociale indsatser inden for rusmiddelbehandling, socialpsykiatri og voksne med særlige behov.

For os betyder det at Brydehuset er det sted borgere, pårørende og professionelle først tænker på, når det handler om specialiserede indsatser inden for socialområdet.

Mission 

Vores mission er at give borgerne mulighed for at tage kontrol i eget liv gennem kvalificeret råd og vejledning, og behandling og med udgangspunkt i de nyeste evidensbaserede metoder. Brydehuset skal være levende, åbent og aktivt, hvor organisationens kærneværdier opleves af de mennesker, som kommer i huset.

Centrale målsætninger og værdier

Bydehusets tilgang bygger på en helhedsforståelse af den enkelte borgers situation. Vi arbejder bredt kognitivt og har en række specialister til at varetage denne opgave.

De følgende værdier er centrale for vores måde at forstå og arbejde med borgernes problemstillinger:

Imødekommenhed – vi interesserer os oprigtigt for de mennesker, som kommer i vores hus.

Ansvarlighed – vi respekterer, at man som menneske har ansvar for eget liv og egne valg.

Humor – vi har en uhøjtidelig omgangstone og gerne et glimt i øjet.

Tilgængelighed – vi står til rådighed, når der er brug for os.

Kompetent – vi optræder kompetent og fagligt dygtigt med udgangspunkt i fælles refleksion og orientering mod nye tendenser.

Gennemsigtighed – vi bruger metoder, foretager prioriteringer og handler inden for rammer, der kan formidles på en forståelig måde.

Ring til os på 4477 3737 eller skriv på brydehuset@balk.dk