Online behandling

HVAD ER ONLINE BEHANDLING?

Mange oplever abstinenser, når de stopper med at drikke efter mange års overforbrug. Det er kroppens signal om, at den mangler det alkohol, som den er vant til at få i rigelige mængder. Det er også et tegn på, at kroppen er afhængig af alkohol, hvilket kan have alvorlige personlige, helbredsmæssige og økonomiske konsekvenser. Hvis du eller en du kender har abstinenser eller andre tegn på afhængighed af alkohol, er det en rigtig god idé at få hjælp.

Hvis du er forhindret i at møde op personligt, eller blot ønsker, at behandlingen f.eks. skal foregå fra dit hjem, tilbyder Brydehuset online rådgivning og behandling for dit alkoholmisbrug.

DET ER ANONYMTDisoriented cartoon blindfolded businessman with black band on eyes is walking forward with extended arms trying to find his way

Når du henvender dig, kan du regne med fuld diskretion og anonymitet. Vores rådgivere har tavshedspligt og videregiver ingen oplysninger til myndigheder eller nogen andre med mindre, du har givet tilladelse.

 

DET ER GRATISAbstract grunge rubber stamp with the text Gratis written inside the stamp, vector illustration

Vores rådgivning er gratis for alle, uanset om der blot er tale om et par korte samtaler eller et længere forløb.

 

DET ER LANDSDÆKKENDE

ID:153452546

Vores rådgivning er for alle, som er i tvivl om deres forbrug af alkohol er lidt for meget. Uanset hvor i landet du bor, kan du få hjælp og stille spørgsmål til en professionel rådgiver.

 

VI KLARER DET VIA MAIL ELLER TELEFON

Man work with computer design flat. Work and man, computer and business man worker,  man in office desk, businessman person, table  workplace, job man, character man work manager illustration

Du behøver ikke bruge tid på at møde op, men kan få rådgivning og hjælp, der hvor du er, og når det passer dig bedst.

 

 

DET STARTER MED AT DU SENDER EN MAIL ELLER RINGER

Du bestemmer selv om du vil skrive eller ringe til os. Begge dele er helt anonymt. Hvis det passer dig bedst, kan du også bede om at blive ringet op på et bestemt tidspunkt

Du ringer blot til os og booker en videosamtale hos en af vores behandlere. På selve dagen for samtalen vil du modtage en e-mail med et link, du skal klikke på, og derefter starter automatisk en direkte krypteret og sikker videoforbindelse til din behandler. De efterfølgende samtaler foregår på samme måde. 

Alle kan bruge systemet og der er ikke brug for særligt kendskab til IT systemer eller elektronik.

 

DU SKAL BRUGE EN COMPUTER ELLER TELEFON FOR AT KOMME I GANG

Derudover skal du have adgang til nettet og et kamera på din PC sammen med højtaler og mikrofon – og vupti! Så er du i gang!

Ring til os på 3091 8251 eller klik her for at sende en mail.

Ring til os på 3091 8251 

Du kan også komme i kontakt med os ved at udfylde formularen nedenfor