Indhold i behandling af stofmisbrug

Indhold i stofbehandlingen

I Brydehuset tager vi udgangspunkt i din situation og dine udfordringer. Vores behandling er særdeles effektiv ved behandling af stofmisbrug, fordi vi arbejder med de negative tanker, som giver anledning til yderligere misbrug. Vores behandlingsmodel hjælper dig til at finde nye og mere positive tankemønstre.

Brydehusets familieorienterede tilbud

Tilbud til pårørende til misbrugere. Er du pårørende til en person med et stofmisbrug, vil du kunne modtage hjælp, rådgivning og vejledning selv om familiemedlemmet med et stofmisbrug ikke er i behandling i Brydehuset.

Familieorienteret behandling. Dette tilbud er en del af behandlingen for stofmisbrug. Mange vælger at benytte sig af dette unikke tilbud, da alle familiens medlemmer er berørte.

Kombinationen af døgnbehandling og ambulant behandling af stofmisbrug

I nogle tilfælde, kan der være behov for en kombination af døgnbehandling efterfulgt af ambulant behandling. Brydehuset har et bredt netværk af professionelle døgnbehandlingsinstitutioner, som har forskellige fokusområder og vi går altid i dybden med dine behov, og vi foretager det bedste match.

Efter opholdet i døgninstitutionen, er der opstart i ambulant behandling af stofmisbrug og det er her vi arbejder med at bliver en del af det miljø, du skal tilbage til efter behandlingen er afsluttet.

Tidligere var døgnbehandling meget udbredt, men mange studier har vist, at ambulant behandling for stofmisbrug er mere effektivt, da du lærer at håndtere din livssituation og hverdag, mens du er i behandling.

Hvis du, en af dine venner eller din familie har et overforbrug eller misbrug af stoffer, vil vi meget gerne høre fra dig. Du er også meget velkommen til at ringe til os hvis du har spørgsmål.

Abstinensbehandling

Det kan være nødvendigt at iværksætte abstinensdæmpende medicin de første dage i behandlingen. Vores egne læger vil udskrive den nødvendige medicin.

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål. 

 

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning eller behandling