Indhold i behandling af alkoholmisbrug

Alkoholbehandling i Brydehuset

I Brydehuset tager vores behandling udgangspunkt i din egen situation, og hvad du tænker om dig selv og dine udfordringer. Mange oplever negative tanker, som kan forstærkes, når alkoholforbruget fortsætter. Under behandlingen vil du få hjælp dig til at finde nye og mere positive tankemønstre.

I Brydehuset har vi mulighed for at inddrage de pårørende

Er du pårørende til en person med et alkoholmisbrug, vil du kunne modtage hjælp, rådgivning og vejledning selv om familiemedlemmet med et alkoholmisbrug ikke er i behandling i Brydehuset.

Familieorienteret behandling. Dette tilbud gælder, hvis du ønsker større familieorienteret inddragelse i behandlingen.

Abstinensbehandling

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at iværksætte abstinensdæmpende medicin i dele af behandlingsforløbet. Vores egne læger vil udskrive den nødvendige medicin.

Kombinationen af døgnbehandling og ambulant behandling

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt med en kombination af døgnbehandling efterfulgt af ambulant alkoholbehandling. Døgnbehending er ikke gratis, så din hjemkommune skal godkende det først. Vi hjælper med at indstille til opholdet, som kan variere i tid og målsætningen er at blive afgiftet og stabiliseret. Brydehuset har et bredt netværk af professionelle døgnbehandlingsinstitutioner, som hver har deres fokusområder. Derfor går vi altid i dybden med dine behov, så vi foretager det bedste match.

Kontakt os hvis du har brug for rådgivning eller behandling