Great Place to Work

Et mangeårigt samarbejde for at udvikle vores kultur

I Brydehuset er vi Great Place to Work Certificeret og har haft et samarbejde med Great Place to Work gennem mange år. Vi ved, at glade medarbejdere skaber en kultur, som gør os i stand til at gøre vores bedste for vores borgere.

At blive certificeret hos Great Place to Work tager vi som et udtryk for at vores medarbejdere trives i deres arbejde og 92% af vores medarbejdere svarer at ”alt taget i betragtning, synes de, at Brydehuset er et godt sted at arbejde”. Det er vi stolte af – for vi har stort fokus på trivsel drevet af vores værdier

En stærk og positiv arbejdskultur

I Brydehuset har vi en positiv kultur, som sætter tillid i centrum. Medarbejderne tager ansvar som en naturlighed. Det skaber en organisation, der træffer beslutninger, finder gode løsninger og med en høj grad af tillid sikrer, at ressourcerne bliver anvendt effektivt. Vi har stort fokus på faglig udvikling, som tiltrækker stærke medarbejdere til Brydehuset, og gør os i stand til at arbejde med metodeudvikling af evidensbaserede behandlingsformer og forskelige partnerskaber. Vi evner at sætte nye mål og skubber grænserne for eksisterende løsninger og normer.

 

Vores kultur er stærk og det kan man mærke, når man kommer ind i huset. Som en medarbejder siger: ”På et tidspunkt var jeg med i et ansættelsesudvalg. Kandidaten fortalte, at det havde været en værdifuld oplevelse at sidde i receptionen og vente på at komme til samtale. Der var god energi og behagelig atmosfære samtidig med at det det var tydeligt, at fagligheden og fokus på borgerne bliver prioriteret højt”. Det er vi stolte af, for vi ved, at kulturen baner vejen for at medarbejderne kan udfolde sig på den bedst mulige måde.

Som Brydehusets centerchef Ann Dorte Ahrenskjær siger, ”vi skylder brugerne og samfundet at gøre vores bedste og det kan vi ikke gøre uden verdens bedste medarbejdere”.