Formelt samarbejde med kommuner og virksomheder

Vi vil gerne dele vores viden

En væsentlig værdi i Brydehuset handler om, at vi gerne vil bidrage til forebyggelse og vidensdeling. Derfor tilbyder vi undervisning, workshops og andre arrangementer – og det må gerne foregå hos os.

Vi samarbejder med kommuner

Vi har formelle samarbejdsaftaler med en række kommuner om behandling af deres borgere, men samarbejder med stort set alle kommuner i København og resten af Hovedstadsregionen om alkoholbehandling og stofbehandling. Vi udfører alkoholbehandling for Furesø Kommune, Høje Taastrup Kommune, Københavns Kommune, Rudersdal Kommune, Gentofte Kommune og en række andre kommuner.

Fortæl os gerne, hvad du har brug for, og spørg, når du er i tvivl.

Vi samarbejder med virksomheder

Derudover har vi tæt samarbejde med en lang række virksomheder i vores nærområde samt en formel samarbejdsaftale med PFA Pension om både alkoholbehandling og stofbehandling af deres kunder. Udover behandling af deres medarbejdere, rådgiver vi virksomheder samt udarbejder rusmiddelpolitikker, underviser og rådgiver om særlige problemstillinger.

Brydehuset praktiserer en åben samarbejdsmodel, som betyder, at man som sagsbehandler, læge, arbejdsgiver, underviser oa. altid er velkommen til at søge vejledning og sparring i Brydehuset. Alle kan henvise borgere til os og alle kan modtage behandling i Brydehuset.

Frit valg

Når en borger vælger at gå i behandling er det vigtigt at vide, at der er frit valg af behandlingssted. Dvs borgere kan frit vælge behandlingssted og hjemkommunen vil stadig betale for behandlingen. Dette for at gøre det så smidigt og effektivt for borgeren at få den rigtige og påkrævede behandling. I nogle tilfælde vil borgeren vælge et behandlingssted tæt på arbejde og i andre tilfælde kan det være en fordel at vælge behandlingsted tæt på hjemmet.

Ring til os på 4477 3737 eller skriv på brydehuset@balk.dk