Værested og Aktiviteter

Værested og Aktivitetscenter FOKUS er stedet for dig der har psykisk sårbarhed eller misbrugsudfordringer.

Vi ønsker at skabe en meningsfuld og tryg hverdag for dig og vores pædagogiske personale ønsker at skabe rum for gode, positive og reflekterende samtaler. Vores ambition er, at du skal føle ejerskab gennem ansvar og engagement. Her får du mulighed for inddragelse i en aktiv hverdag med støtte til sociale netværk. I aktiviteterne og projekterne er der b.la. fokus på at vedligeholde og udvikle sociale kompetencer, samt styrke fællesskabet og livskvaliteten.

Vi ønsker at få dine ressourcer i spil – og det er vigtigt at du, i samarbejde med de andre, bidrager til den gode tone og bakker op omkring vores kerneværdier:

  • Fællesskab
  • Omsorg
  • Kvalitet
  • Udsyn
  • Selvværd

Hvis du synes, tilbuddet er noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os og aftale en tid til en rundvisning på tlf. 4031 3399.

Se også vores Facebook gruppe for information om aktiviteter og andre spændende tiltag.

I multirummet og cafemiljøet er der mulighed for, at du kan finde kreativiteten frem, der vil løbende være forskellige projekter og aktiviteter du kan deltage i, med udgangspunkt i dine ønsker. Der er desuden mulighed for at se tv, spille billard, bordtennis, brætspil, samt ture ud af huset. I vores økologiske cafe kan du få morgenmad, kaffe samt købe et veltilberedt måltid til frokost.