Gratis og anonym rusmiddelbehandling

Brydehuset tilbyder rådgivning og gratis behandling af alkoholmisbrug og stofmisbrug

Drikker du for meget eller tager du for mange stoffer? Brydehuset kan hjælpe dig med rådgivning om og gratis behandling af alkoholmisbrug og stofmisbrug. Da vi er en kommunal institution er vi underlagt reglerne i servicelovens §101a for stofmisbrug og sundhedslovens §141 for alkoholmisbrug. Det betyder at behandlingen er gratis. 

Rådgivning

Brydehuset er et førende misbrugscenter i København og vi har mange års erfaring med rådgivning og hjælp til alkoholmisbrug og stofmisbrug. Er du pårørende til en person med et misbrug, er vi klar til at yde gratis rådgivning ift hvordan du kan håndtere den meget komplekse situation. Er du selv misbruger, så kontakt os her mhp på behandling.

Behandling

Hvis du har brug for mere end rådgivning, kan du kontakte os på 4477 3737. Når du kontakter os første gang, tilbydes du en samtale med en socialrådgiver, som vil lytte til dine udfordringer og fortælle om mulighederne i Brydehuset. Behandlingen af stofmisbrug eller alkoholmisbrug vil under alle omstændigheder tage udgangspunkt i dine konkrete behov og ønsker, og kan eksempelvis bestå af terapi, social rådgivning, medicinsk behandling og andet.

Behandlingsopstart indenfor 14 dage

Behandling for alkoholmisbrug og behandling for stofmisbrug er gratis hos Brydehuset, og der er behandlingsgaranti, som betyder, at du skal have et behandlingstilbud indenfor 14 dage efter, du har henvendt dig til os.

Du får din egen gennemgående kontaktperson, som følger din behandling fra start til slut.

Derfor – hvis du, en af dine venner eller din familie har et overforbrug eller misbrug af stoffer eller alkohol, vil vi meget gerne høre fra dig.

Kontakt os på 4477 3737 eller send en mail på brydehuset@balk.dk