Rådgivning til pårørende

untitledKender du en der har problemer med misbrug?

Brydehuset kan rådgive dig om mulighederne for behandling af stofmisbrug og/eller alkoholmisbrug. Samtidig tager vi en snak med dig om og hvad du kan gøre som pårørende.

Gratis alkoholbehandling i Brydehuset

Behandling for alkoholmisbrug er gratis i Brydehuset. Når du kontakter os, vil vi forsøge at forstå problemets omfang. Hvis din pårørende ender med at blive indskrevet, vil de deltage i en samtale med en socialrådgiver, som vil være deres kontaktperson under hele forløbet, herunder også hvis det vurderes at misbruget er så stort at det vil være nødvendigt med døgnbehandling.

Behandling for alkoholmisbrug er typisk baseret på gruppebehandling med vores psykologer og terapeuter og der udleveres antabus som en vigtig og effektiv del af selve afvænningen.

Forløb med alkoholbehandling kan være helt anonyme ift myndigheder.

Gratis behandling for stofmisbrug

Brydehuset tilbyder også ambulant behandling for stofmisbrug, herunder primært hash og kokain. Mange af vores brugere har haft en hashpsykose tidligere i livet, som skaber angst hos brugeren og som udvikler sig til et selvmedicinerende stofmisbrug.

Vi behandler for alle stoffer, men det er især kokainmisbrug, og misbrug af MDMA/Ecstacy, vi ser hos vores brugere.

Alkoholbehandling og behandling for stofmisbrug er gratis hos Brydehuset, og der er behandlingsgaranti, som betyder, at du skal have et behandlingstilbud indenfor 14 dage efter, brugeren har henvendt sig til os.

Hvis en af dine venner eller din familie har et overforbrug eller misbrug af stoffer eller alkohol, vil vi meget gerne hjælpe dig med at hjælpe dem.

Kontakt os på 4477 3737 eller send en mail på brydehuset@balk.dk