Behandling af alkoholabstinenser

Behandling af alkoholabstinenser

Få professionel behandling af alkoholabstinenser. Abstinenser behandles med beroligende medicin. Typisk vil en afrusning vare mellem 4-6 dage med det forbehold, at svære abstinenser kan vare lidt længere. Afrusning er altid det første skridt i behandlingen og hvis du har smertefulde og voldsomme abstinenssymptomer, vil vi anbefale en medicinsk abstinensbehandling.

Både afrusning og abstinensbehandling kan foregå ambulant. I Brydehuset foretager vi udelukkende ambulant behandling, men hvis vi vurderer, at der er behov for indlæggelse, vil vi kontakte en af vores samarbejdspartnere og sende dig i døgnbehandling.

Ambulant afrusning og behandling af alkoholabstinenser

Hos Brydehuset har vi læger ansat, som kan udskrive den passende medicin og dosis. I de fleste tilfælde oplever vi, at der ikke er behov for indlæggelse og behandlingen kan klares ambulant. Du møder op i Brydehuset og modtager din medicin, som vores sygeplejersker tilser bliver taget i de rigtige doser.

Vores læger og sygeplejersker vil samtidig oplyse om følgevirkningerne af medicinen, som vil betyde et nedsat funktionsniveau, hvilket betyder, at det er forbudt at køre bil og at udføre arbejde forbundet med en sikkerhedsrisiko.

Abstinensbehandling med indlæggelse

I de tilfælde, hvor svære alkoholabstinenserne er meget voldsomme, vil vi visitere til afrusning/afgiftning i døgnbehandling. Dette tager typisk 7-14 dage, hvorefter, behandlingen vil fortsætte som ambulant alkoholbehandling.

Rådgivning vedr. abstinenser og afrusning

Hvis du, en af dine venner eller en i din familie har et overforbrug eller misbrug af alkohol, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi vil hjælpe dig med råd og vejledning om abstinensbehandling, medicin, afrusning samt den videre behandling af alkoholmisbrug. Og så er det gratis!

Kontakt os på 4477 3737 eller send en mail på brydehuset@balk.dk