Alkoholbehandling

Tag kontrollen tilbage

Vores målsætning er at hjælpe dig til at tage kontrollen i dit eget liv. Hvert år hjælper vi rigtig mange mennesker til et liv uden  alkohol. Måske kan vi også hjælpe dig.

Ambulant alkoholbehandling

Ambulant behandling betyder at du bor hjemme, mens du er i behandling. På den måde bliver lavet så lidt om i dit liv som muligt mens du er i behandling. Du kan være tæt på din familie, beholde dit job, venner, netværk, aktiviteter, osv. Alle disse faktorer er vigtige for, at du kommer godt igennem din alkoholbehandling. Under behandlingen vil give dig strategier for at forene din “normale” hverdag med behandlingen.

Ambulant alkoholbehandling så det passer ind i din hverdag

I Brydehuset lægger vi stor vægt på at din hverdag skal fungere sammen med behandling for alkoholmisbrug. Vores behandling forwegår på forskellige tidspunkter i løbet af dagen, så du kan passe dine forpligtelser ind i din behandling.

Vi har altid plads

Du kan starte i alkoholbehandling, når du har besluttet dig. For nogle kræver det meget mod at starte i behandling, men vores er faring viser os, at det første skridt er det sværeste. Vi er her for at rådgive og vejlede dig under hele forløbet.

Det er anonymt

Den ambulante behandling giver dig mulighed for at forblive anonym. Hør mere om mulighederne for dette.

Det er gratis

Brydehuset er en offentlig behandlingsinstitution og derfor har du krav på gratis alkoholbehandling. Dette tilbud gælder for alle, selv om du ikke bor i Ballerup Kommune. Ring til os for at høre nærmere.

Kontakt os på 4477 3737 eller send en mail på brydehuset@balk.dk

Kontakt os her!