Kontakt : +45 4477 3737

Særligt for unge

Misbrugsbehandling for unge gennem sunde netværk

Er du mellem 15-30 og har problemer med stofmisbrug, så har du dit eget sted i Brydehuset. Vi kalder det Unge Caféen. Hvis du er som mange andre unge, så gælder det først og fremmest om at skabe en relation, som skal være til hjælp i den rådgivning eller behandling, du har brug for.

I Unge Caféen kan du komme ind fra gaden og bare være til stede eller få en snak med en af vores rådgivere eller andre i huset. Mange unge kommer sammen med en kammerat, som allerede kender huset, fordi de har været eller stadig er i behandling. På den måde lærer du huset at kende og afgør, om der er basis for at deltage i ungebehandlingen. For unge er det typisk stofmisbrug og ofte er det hasmisbrug, kokain, og feststoffer, som MDMA eller amfetamin. Ligegyldigt om det er stofmisbrug eller alkoholmisbrug er alle velkomne indenfor.

Det er et trygt, godt og sikkert sted, hvor vi løbende planlægger en række forskellige arrangementer, som understøtter et liv uden stoffer og alkohol.

Brydehuset anvender U18 modellen fra Århus Kommune, som har vist imponerende gode resultater. Se modellen her

Hvis du, en af dine venner eller en i din familie har et stofmisbrug eller alkoholmisbrug, vil vi meget gerne høre fra dig.

Kontakt os på 4477 3737 eller send en mail på brydehuset@balk.dk